אין חסינות לעבריינות והתפרעות

מי שמפריע להליך חוקי בערכאות, צורח, זועק, מתפרע ומפריח האשמות חצופות שאינן מבוססות, כנראה סבור שאלימות תרתיע את השופטים. במציאות, הם בעצם די רגילים לטפל בפושעים ועבריינים נטולי יכולת לשלוט בדחפים או לכבד חוקים.
ציטוט:
בעקבות ההפרעות, נשיא בית המשפט העליון יצחק עמית הורה מספר פעמים על הפסקת הדיון – ובסופו של דבר הורה על הרחקתה של גוטליב. עם זאת, חברת הכנסת סירבה להתפנות ואמרה כי “אדוני לא יטיל עליי אימה. אתה לא תוציא אותי”. כאמור, בעקבות התנהלותה מאבטחי בית המשפט הרחיקו אותה בכח מהאולם.
עד כאן ציטוט.
בעברית קלה, התפרעות אלימה, רעשנית ומזיקה לעבודה התקינה של בית המשפט לא תתקבל בברכה, וזאת על אף ההבנה שכנראה יש בעיות עם שליטה, או העדרה. החוק לא יסבול הפרעה, והוא זה שבעצם שולט במדינה.
בעזרת השם, כבודה של חברת הכנסת האלימה לא נפגע לאחר שהמורדת החצופה סירבה לכבד את השופט הסבלני ונזרקה החוצה.
הסדר ניגוד העניינים חתום אוסר על הנאשם לפטר את החוקרים. מה הפלא ששותפיו זועקים ומפריעים לשופטים?
קישור למאמר בסרוגים. קישור למאמר בשם- ליקוי מאורות וניקוי אורוות. קישור למאמר בשם- בגידה בשבועה תוביל לתא. קישור למאמר בשם- יבוא מעצר לשכיר של קטאר? קישור למאמר בשם- מלחמת העצמאות השנייה החלה. קישור למאמר בשם- הדמוקרטיה תביס את הכנופיה.
ניתן להגיב למאמר הזה בתחתית העמוד, בצורה מכובדת ובהתאם למדיניות האתר.